Oğuzhan Uğur, Kılıçdaroğlu programındaki 'troll saldırısı'nı paylaştı

Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olduğu Babala TV çekimlerinde "bir tanecik trol saldırısı yedik" diyerek anlattığı tartışmanın görüntülerini yayınladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Babala Tv'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı ve 7 saat süren Mevzular Açık Mikrofon programında yaşanan tartışmaya ilişkin görüntüleri Twitter'dan paylaştı. 

Dün olayı "M.A.M. 15. Bölüm tam 7 saat sürdü. İyi önlemler aldık ama bir tanecik trol saldırısı yedik maalesef. Nazarlık niyetine… Kendini rezil edip salonu terk etti sağ olsun" diyerek anlatan Uğur, yayınladığı videoya "Bay baaaay" notu düştü.

Oğuzhan Uğur videoda, "Tehdit ediliyorum. Can güvenliğimden dolayı burayı terk ediyorum" diyen kişiye sosyal medya paylaşımlarını hatırlatıp şunları söyledi: "Daha kulise çıkmadım arkamdan attığın tweete bak. İnsan gibi yanına geldim, 'canım kardeşim böyle tweetler atma' dedim... Sorulardan hangisi Kemal beyi yağlamak için soruldu?.. (Özür dilemesi üzerine) Senin özür dilemene ihtiyacım yok... At sloganını da git." 

'20 SENE SONRA, EVLİLİK PROGRAMINDA TAKLA ATAN AMCA'

Uğur, 'troll' olarak tarif ettiği kişinin salondan çıkmasının ardından da "Bu arkadaşın herhangi bir partiyle alakası yok. Böyle arkadaşlar genelde severle. Kendi hayatlarında çok ilgi görmedikleri için birada görmeye çalışırlar. Yanına gittim arada... Buradaki AK Partili arkadaşlar üzerine alınmasın. Bu çocuğun AK Partili olduğunu düşünmüyorum. Böyle arkadaşlar vardır... Bunun 20 sene sonraki hali evlilik programında takla atan amca..." diye konuştu. 

'HUKUK ÖNÜNDE HESAP SORACAĞIZ'

Uğur tepkiler üzerine salonu terk eden gençle ilgili yeni bir görüntü paylaştı ve şu açıklamayı yaptı:

"Baaazı basının yalan ve çirkin başlıkları yüzünden, dünden beri şahsıma ve hatta aileme küçük bir tayfa tarafından ağır hakaretler edilmektedir. Programa katılan bir genç “Oğuzhan Uğur beni ve ailemi hedef gösterdi! Can güvenliğim yok!” gibi yalan açıklamalarda bulunduğu için. Hatta Melih Gökçek de konuyu sahiplenip, benden bu genç adına hesap sormak istedi. Sonrasında paralı hesapların ve baaaaazı basının da desteğiyle olayın bokunu çıkarttılar afedersiniz. Bakın aslında o gence nasıl davranmışım. İzleyiniz. Bu diyalogtan sonra yanına da gittim, tatlı tatlı konuştum. Canlı yayınıno açmamış, özür de diledim. Tamamını ana bölümde izleyeceksiniz. Ne bir yerde adını geçirdim, ne de hedef gösterdim. Tivitlerim aşağıda, bakınız. Yalanlarının reytingi büyüyünce, hakkım olan yanıtı verip “yalan söylüyorlar, inanmayın dedim” Bu mu hedef göstermek? Teessüf ederim =) Video kesilmemiştir. Yine saf saf açıklama yapmışım videoda bir ton. Peh… Haa evet, elbette hukuk önünde hesap soracağız." (HABER MERKEZİ)