Oğuzhan Uğur'dan Kılıçdaroğlu açıklaması: İyi önlemler aldık ama bir tanecik troll saldırısı yedik

Babala Tv'nin kurucusu Oğuzhan Uğur, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı Mevzular Açık Mikrofon programının 7 saat sürdüğünü duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon'a konuk oldu. Uğur sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, dün yapılan çekimlerin 7 saat sürdüğünü ve bir troll saldırısına maruz kaldıklarını söyledi.

ÇARŞAMBA AKŞAMI YAYINLANACAK

Uğur, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"M.A.M. 15. bölüm tam 7 saat sürdü. İyi önlemler aldık ama bir tanecik trol saldırısı yedik maalesef. Nazarlık niyetine… Kendini rezil edip salonu terk etti sağ olsun. (Tanıtıma özellikle koyacağım.) Sorular çok sertti ama kazasız belasız bitirdik çok şükür. Tanıtım yarın sabah, tam bölüm çarşamba akşamı 21.30da yayında."

OĞUZHAN UĞUR'DAN MELİH GÖKÇEK'E YANIT

Uğur dün akşamki tweetinde de bir kullanıcının "Babala Tv ekibinden bir hanımefendi sağ arka çaprazımdan fotoğrafımı veya videomu çektiğini fark ettim. Neden çekti bilmiyorum. Ekibin baskısı sürekli üzerimde. Telefonum dahi istendi ben de vermedim. Oğuzhan Uğur arada yanıma geldi, olanlardan dolayı özür diledi ve CHP’lilerin çoğunlukta olduğunu bizzat kendisi de söyledi. Şu an toplasan içeride 30-40 tane Erdoğan’a oy veren insan var" açıklamasını alıntılayan Melih Gökçek'e yanıt vererek, "Salondan gitti efendim. AK Partili arkadaşlar da “Bu tip bizi temsil etmiyor” dediler, alkışlarla uğurladık. İzleyince göreceksiniz, kesmeyeceğiz Jelibon kafa tabirinize bayıldım bu arada çok tatlıyım çünkü" dedi.