Oğuzhan 1 yıl sonra gol attı, Beşiktaş Sivasspor'u 3-0’la geçti

Beşiktaş, 15. haftada konuk ettiği Sivasspor’u 3 golle geçti. Beşiktaş’ın deneyimli orta sahası Oğuzhan Özyakup’un Süper Lig’de 1 yıl sonra ilk defa gol attığı maçla galibiyet serisini 3’e çıkaran Beşiktaş 28 puana yükseldi ve lider Galatasaray'ın 1 puan gerisinde haftayı 2. sırada kapattı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Süper Lig'in 15. Haftasında Beşiktaş sahasında Demir Grup Sivasspor’u ağırladı. Annesinin vefatı nedeniyle ülkesine giden Aboubakar ve sakat olan Josef de Souza’dan yoksun sahaya çıkan Karakartallar kritik müsabakadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Sivassporlu Hakan Arslan, ilk yarının bitişinin ardından takımının yediği ilk gole ilişkin hakem Arda Kardeşler'e itirazları sebebiyle artarda iki sarı kart görerek oyundan atıldı. Sivasspor’un ikinci yarıyı 10 kişiyle oynadığı maçta Güven Yalçın, Cyle Larin ve Oğuzhan Özyakup fileleri havalandırdı. Sivasspor’a puan kaptırmayan Beşiktaş, üst üste 3. kez kazandı ve 2. sıraya çıkarak lider Galatasaray ile farkı 1’e indirdi. Son iki haftada iki kez 3 puanı kimseye kaptırmayan Sivasspor ise haftayı 17 puanla 14. sırada kapattı. (HABER MERKEZİ)