Oğlu için otomobilin kaputunda giden kadın: Ölmeden önce sesimi duyun

Düzce'de Sevcan Ş. oğlunu kaçıran eşinin aracının kaputunda 40 kilometre gitti. Sevcan Ş. yaşadıklarıyla ilgili "Dün gece ben ölmüş olabilirdim. Lütfen ölmeden önce sesimi duyun" dedi.

Sevcan Ş.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Düzce'de Sevcan Ş., boşanma aşamasında olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan A.O.Ş.'nin 14 yaşındaki oğlunun alarak uzaklaşmasını engellemek için aracın kaputuna çıktı. Araç bu şekilde hareket edince Sevcan Ş., araç kaputunda yaklaşık 40 kilometre otoyolda gitti. Sevcan Ş., A.O.Ş.'nin tehditlerine maruz kaldığını anlatarak "Ölmek istemiyorum, sesimi duyun" dedi.

Sevcan Ş.'nin araç kaputundaki hali cep telefonu tarafından görüntülendi. 

'BENİ DÜŞÜRMEK İÇİN DİREKSİYONU KIRDI'

AA'nın haberine göre, Aziziye Mahallesi'nde yaşayan Sevcan Ş, önceki gece, uzaklaştırma kararı bulunan, boşanma aşamasında olduğu  A.O.Ş'nin, 14 yaşındaki oğlunu alarak uzaklaşmak istemesi üzerine tutunduğu aracın kaputuna atladı.

Hızla giden aracın kaputunda ne kadar kaldığını hatırlamadığını aktaran Sevcan Ş, "Arabanın kaputuna kendimi atmak zorunda kaldım, ne kadar gittiğimi bilmiyorum. Yarım saat 45 dakika falan gittim. O hızla beni düşürmek için arabayı sağa sola çevirdi" diye konuştu. Sevcan Ş, çevredeki sürücülerin aracı durdurmaya çalıştığını belirterek, A.O.Ş'nin otoyolda polisi görünce 'durur' gibi yaptığını, o sırada aracın üzerinden atlayarak kurtulduğunu ifade etti.

Sevcan Ş, şöyle devam etti: "Ben ölmedim yaşıyorum şu anda ama öldükten sonra haber olmak istemiyorum. Evdeki çocuklarım da eski eşim yüzünden defalarca bu olayları yaşadı. Sabah onun tehditleriyle uyandım. Kuzenlerini de alıp gelmiş bizi tehdit etti. Yeter artık böyle yaşamak istemiyorum." (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler kaput Düzce