Numan Kurtulmuş: Teşkilatlar hayati bir seçim olduğunun farkında

AK Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, erken seçim iddialarıyla ilgili konuştu. Kurtulmuş, "Teşkilatlarımız hayati bir seçim olduğunun farkında" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, AK Parti'nin seçime girmek için hazır olduğunu söylerken erken seçimin olmayacağını söyledi.

CNN Türk’te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programına konuk olan Numan Kurtulmuş, erken seçimin olmayacağını söyledi. Kurtulmuş, "Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı tarafından dile getiriliyor. Seçim, vaktinde olacak. AK Parti'nin Türkiye'de çıkardığı önemli hususlardan birisi seçimin vaktinde olması. 2023'ün Haziran ayında inşallah demokratik şekilde gerçekleştirilecek" dedi.

"Seçimin ertesi günü yeni bir seçime hazırlanan bir partiyiz" diyen Kurtulmuş sözlerine şöyle devam etti: "Bütün çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu sürecin hazırlığı içerisindeyiz. Seçim kampanyaları için hazırlığımızı yapıyoruz. Umarım diğer partiler de aynı hazırlıkları yapar. Teşkilatları en yakından tanıyanlardan biriyim. Birebir teşkilatlarımızın ne hissetiğini gözlemleyerek bilen birisiyim. Teşkilatlarımız yüksek bir motivasyon içerisindedir. Teşkilatlar hayati bir seçim olduğunun farkında. Meydanların dili büyük bir desteğin olduğunu gösteriyor. Halkın gönlünden düşmemeyi başarmak gerekiyor. Halkın ilgisi ve desteği devam ediyor. Halkı dinlemeyi bilmek, samimi olmak çok önemli." (HABER MERKEZİ)