Norveç Prensesi istifa etti: Şaman nişanlısıyla çalışacak

Norveç Prensesi Martha Louise, kraliyet görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Kraliyet Sarayı'nın açıklamasına göre Prenses, Şaman nişanlısı ile birlikte alternatif tıp üzerine çalışmalar yürütecek.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Norveç Kralı Harald V ile Kraliçe Sonja'nın tek kızları Prenses Martha Louise kraliyet görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Norveç Kraliyeti'nden yapılan açıklamada Prenses Martha'nın Şaman olan nişanlısı Durek Verrett ile birlikte alternatif tıp üzerine çalışmalar yapacağı belirtildi.

KORONA VİRÜSÜNE KARŞI ETKİLİ MADALYON

Sputnik'in haberine göre Hollywood gurusu olarak tanınan ve kendisini '6. nesil Şaman' olarak tanımlayan Durek Verrett'in 51 yaşındaki prenses ile ilişkisi, özellikle kaleme aldığı kitapta 'kanserin bir tercih olduğunu' ileri sürmesinin ardından gündeme oturmuştu. 'Ruh optimizatörü' isimli bir madalyonu internet sitesi üzerinden satışa çıkaran Verrett, söz konusu madalyonun korona virüsünü yenmekte kendisine yardımcı olduğunu da ileri sürüyor.

MELEKLERLE KONUŞABİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Eylül ayında yapılan bir anket çalışması, Norveç halkının yüzde 17'sinin kraliyet ailesine dair görüşlerinin daha negatif bir seyre düştüğünü ortaya çıkarmış, buna gerekçe olarak ise prensesin Şaman nişanlısı ile ilişkisi gösterilmişti. Meleklerle konuşabildiğini ileri süren Prenses Martha, 2002 yılında kahin olarak çalışmayı başladığını ilan etmesinden sonra 'Majesteleri' unvanını kaybetmişti. 2019'da boşanan üç çocuk annesi prenses, ticari girişimlerinde de 'prenses' unvanını kullanmamayı kabul etmişti.

Kraliyet Sarayı'ndan yapılan açıklamada, "Prenses kraliyet görevlerinden feragat ediyor ve artık kraliyet evini temsil etmeyecek" denilirken, Kral'ın talimatı doğrultusunda prensesin unvanını taşımaya devam edeceği belirtildi.

Çift, sosyal medya platformlarında ve ticari aktivitelerinde herhangi bir şekilde kraliyet ailesiyle ilişkilerini yansıtmamayı da kabul etti. (HABER MERKEZİ)