TRT Çocuk'ta 5 yeni içerik

TRT Çocuk’un 5 yeni içeriği 23 Nisan’dan itibaren ekranda olacak. 'Kız Kulesi Masalları'nda Burak Kut ve Seray Gözler gibi isimler masal okuyacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - TRT Çocuk’un 5 yeni içeriği 23 Nisan’dan itibaren ekranda olacak. İlk kez ekrana gelecek 'Z Takımı', 'Kız Kulesi Masalları', 'Max ve Maestro'nun yanı sıra 'Yade Yade' ve 'Niloya' da yeni bölümleriyle TRT Çocuk’ta olacak.

Türkiye’de hazırlanan Z Takımı, 23 Nisan’dan itibaren her hafta sonu saat 11.55, 16.00 ve 19.25’te TRT Çocuk’ta yayınlanmaya başlayacak.

KIZ KULESİ MASALLARI BAŞLIYOR 

TRT Çocuk, 'unutulmaya yüz tutmuş masalları ve masal anlatıcılığını yeni nesle aktarmayı' amaçlayan yeni programı “Kız Kulesi Masalları”nı 23 Nisan’da ilk defa ekrana getirecek.

Her bölümünde farklı bir kişinin yer alacağı programın masal anlatıcıları arasında Burak Kut, Seray Gözler, Mustafa Sandal, Engin Altan Düzyatan, Serdar Kılıç, Ferman Akgül, Bahadır Yenişehirlioğlu, Ecem Özkaya, Hikmet Körmükçü, Begüm Öner, Hasan Kaçan ve Pelin Çift gibi isimler bulunuyor.

“Kız Kulesi Masalları”, 23 Nisan’dan itibaren her hafta sonu 21.15’te TRT Çocuk’ta yayınlanacak.

MAX VE MAESTRO GELİYOR 

Max ve Maestro, 23 Nisan’dan itibaren haftanın her günü 17.40 ve 20.25’te TRT Çocuk ekranında çocuklarla buluşacak.

Yade Yade, yeni bölümleriyle 23 Nisan’dan itibaren haftanın her günü 10.15’te, Niloya’nın yeni bölümleri, 23 Nisan’dan itibaren haftanın her günü 09.35’te TRT Çocuk’ta ekrana gelecek. (HABER MERKEZİ)

 

Etiketler trt çocuk niloya