Nilgün Belgün'den 'Aile' göndermesi: Ayten Alpman ile İlham Gencer’in geliniyim ama gelin maaşım yok

Nilgün Belgün yeni paylaşımında, 'Aile' dizisindeki 'gelin maaşı' sahnesine gönderme yaptı. Belgün, "25 yaşındayım ve Ayten Alpman’la İlham Gencer'in geliniyim ama gelin maaşım yok!" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Geçtiğimiz günlerde oyunculuğu bırakma kararı aldığını belirten Nilgün Belgün, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla Gencer Ailesi'yle geçirdiği günleri andı.

İlhan Gencer ve Ayten Alpman'la olan bir fotoğrafını paylaşan Belgün, paylaşımına "Evli mutlu çocuklu yıllarımdan… Eşim İlhan Gencer piyano çalar biz de Ayten ablayla gelin-kaynana olarak oynarız. Ayten ablayı zorla oynamaya razı etmiştim. Bir daha da böyle bir fotoğrafı kimse görmedi. Hiç hoşlanmazdı böyle şeylerden… Galiba hayatın en güzel yanı yaşanmış güzel günlerin fotoğrafları" notunu düştü.

'GELİN MAAŞIM YOK!'

İlham Gencer’in oğlu Bora Gencer’in paylaştığı bir fotoğrafı da alıntılayan Belgün, Shwo Tv'de yayınlanan, Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ başrollü 'Aile' dizisindeki 'gelin maaşı' sahnesine gönderme yaparak, "Eski kayınbiraderim Bora Gencer paylaşmış… 25 yaşındayım ve Ayten Alpman’la İlham Gencer'in geliniyim ama gelin maaşım yok! İlham abinin yanındaki küçük çocuk Bora… Benim yanımda oturan görümcem Ayşe Gencer. Karşımda oturan güzel kadın Bora’nın annesi Necla Hanım” ifadelerini kullandı.