Nicolas Cage, Marvel filmleri hakkında konuştu: Sağlıklı eğlencenin nesi yanlış?

Oyuncu Nicolas Cage, yönetmenler tarafından eleştirilen süper kahraman filmlerini savundu. Cage, "Marvel, tüm aileyi eğlendirmek konusunda gerçekten mükemmel bir iş çıkardı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Nicolas Cage, süper kahraman filmleri hakkında konuştu. Cage, Martin Scorsese ve Francis Ford Coppola gibi usta yönetmenlerin eleştirilerine rağmen süper kahraman filmlerini desteklediğini söyledi. 

WebTekno'nun Variety'den aktardığına göre, GQ'ya konuşan Cage, Scorsese ve Coppola’nın Marvel ve diğer çizgi roman uyarlamalarına karşı duruşunun sorulması karşısında "Evet, bunu neden yapıyorlar?" diye sordu. Oyuncu, "Çatışmayı anlamıyorum. Bu algı veya görüş konusunda onlarla aynı fikirde değilim” dedi.

'SAĞLIKLI EĞLENCENİN NESİ YANLIŞ OLABİLİR?'

"Yaptığım 'Pig' veya 'Joe' gibi filmlerin Marvel filmleriyle hiçbir şekilde çelişmediğini düşünüyorum" diyen Cage ayrıca, "Marvel, tüm aileyi eğlendirmek konusunda gerçekten mükemmel bir iş çıkardı. Üzerinde çok düşündüler. Demek istediğim, ilk iki 'Ghost Rider' filmini yaptığım zamandan kesinlikle büyük bir ilerleme oldu. Kevin Feige veya o makinenin arkasında kim varsa, hikâyeleri bir araya getirmenin ve tüm karakterleri birbirine bağlamanın ustaca bir yolunu bulmuş” ifadelerini kullandı. "Anne babalara ve çocuklara çekici gelen, insanlara dört gözle bekleyecek bir şeyler veren sağlıklı eğlencenin nesi yanlış olabilir?" diye soran Cage, "Sadece, sorunun ne olduğunu anlamıyorum" diye belirtti. 

Daha önce Martin Scorsese ve Francis Ford Coppola gibi yönetmenler, sinemanın süper kahraman filmleri tarafından domine edilmesine dair açıklamalarda bulunmuş, Coppola, Scorsese’nin çizgi roman uyarlamalarının film endüstrisine zarar verdiğine yönelik açıklamalarına destek verdiğini belirtmişti.