Nicolas Cage 'Dracula' olacak

Nicolas Cage, Dracula'nın uşağına odaklanan "Renfield" filmi için Dracula karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oyuncu Nicolas Cage, The Walking Dead dizisinin yaratıcısı Robert Kirkman tarafından hazırlanan "Renfield" adlı filmde Dracula karakterine hayat verecek. Universal Pictures tarafından finanse edilen "Renfield", Bram Stoker’ın 1897 tarihinde çıkan gotik korku romanı 'Dracula'daki ikonik vampirin baş rahibe yardımcısı ve uşaklarına odaklanacak. 

Kayıp Rıhtım'ın Variety'den aktardığına göre, filmin konusu şu an için kesin olarak bilinmiyor ancak yapımın Taika Waititi ve Jemaine Clement’in "What We Do in the Shadows" filmi ile aynı tarzda olacağı ve bir komedi yorumu ile hazırlanacağı belirtildi. 

"Renfield", ilk olarak 2019’un sonlarında geliştirilmeye başlandı. Rick and Morty’den tanınan Ryan Ridley ve Robert Kirkman’ın birlikte hazırladıkları senaryoyu yönetmesi için "Rocketman" filmiyle ile adını duyurmuş olan Dexter Fletcher’la anlaşıldı. Ancak Fletcher, projeden bu yılın başlarında ayrıldı. Fletcher'ın yerine "The Tomorrow War" ve "The Lego Batman Movie" gibi yapımlarla tanınan Chris McKay’in filmi yöneteceği ve yapımcılarından biri olacağı duyuruldu.

BAŞROLDE NICHOLAS HOULT YER ALACAK

Nicolas Cage ile "Renfield" filminde Dracula rolünü canlandırması için anlaşmaya varıldı. Filmin başrolünde ise Dracula’nın uşağı rolünde Nicholas Hoult yer alacak. Çekimlerin ne zaman başlayacağı ya da filmin ne zaman vizyona gireceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor. 

Nicolas Cage, 1988 yılında Robert Bierman tarafından yönetilen ve Joseph Minion tarafından yazılan komedi korku türündeki "Vampire’s Kiss" filminde de bir vampiri canlandırmıştı.