Neymar'dan yeni sözleşme: Yılda 30 milyon euro kazanacak

PSG, Brezilyalı yıldızı Neymar'ın sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattığını duyurdu. Neymar'ın yıllık net 30 milyon euro kazanacağı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Fransız kulübü Paris Saint Germain (PSG), Brezilyalı yıldızı Neymar ile önümüzdeki sezon sona erecek sözleşmesini 30 Haziran 2025'e kadar uzattığını açıkladı. 29 yaşındaki futbolcunun vergiler hariç yıllık net 30 milyon euro kazanacağı belirtildi.

2017 yılında 222 milyon euroluk rekor bir ücretle Barcelona'dan PSG'ye transfer olan Neymar, PSG formasıyla bugüne kadar çıktığı 112 maçta 85 gol, 51 asistlik performans gösterdi. 2018,2019 ve 2020 sezonlarında Fransa Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Neymar, geçtiğimiz sezon PSG ile Şampiyonlar Ligi'nde final oynamış, ancak Bayern Münih'e kaybetmişti. Bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde Manchester City'e elenen PSG, ligde bir maç eksiğiyle Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Lille'in 4 puan gerisinde bulunuyor.

İmza sonrası açıklama yapan Neymar, Paris ekibinde mutlu olduğunu ve bu yüzden uzun süreli bir sözleşme imzaladığını söyledi. PSG, önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek 22 yaşındaki Fransız yıldızı Kylian Mbappé ile de sözleşme uzatmak için görüşmelerini sürdürüyor. (HABER MERKEZİ)