Netflix'in yeni yerli dizisi 'Yakamoz S-245'ten ilk fragman

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin paylaştığı Netflix'in yeni dizisi "Yakamoz S-245"ten fragman yayınlandı. Dizi, 20 Nisan'da yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Netflix Türkiye'nin yeni dizisi "Yakamoz S-245"ten ilk resmi fragman yayınlandı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin yer aldığı bilim kurgu dizisi, Belçika yapımı "Into The Night" dizisinin dünyasında geçiyor.

OGM Pictures'ın yapımcısı olduğu aksiyon-macera türündeki dizinin bölümlerini Tolga Karaçelik ve Umut Aral yönetti. Bir denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikâyesini konu alan dizinin oyuncu kadrosunda Tatlıtuğ ve Özpirinçci'nin yanı sıra Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi isimler yer alıyor. 

Senaryosunu Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak'ın kaleme aldığı dizi, 20 Nisan'da izleyicilerle buluşacak. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)