Nazilli'de patlamada ağır yaralanan 15 yaşındaki çocuk vefat etti

Nazilli'de bir restoranda tüp değişimi sırasında patlama meydana gelen patlamada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki Cennet Yeldi, hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir restoranda 7 kişinin öldüğü patlamada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki Cennet Yeldi yaşamını yitirdi.

AA'nın haberine göre İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde olay günü tedavi altına alınan Cennet Yeldi, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yeldi'nin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Altıntaş Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'ndeki bir döner restoranında 30 Aralık'ta tüp değiştirilirken meydana gelen patlamada 7 kişi yaşamını yitirmişti. Yeldi, restoranın ikinci katındaki pencereden son anda çıkmış ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşmuştu. Patlamada yaralananlardan 4'ü tedavilerinin ardından taburcu edilmiş, Cennet Yeldi ise İzmir'e sevk edilmişti.

TUTUKLU SAYISI 5'E YÜKSELDİ

Bu arada patlamaya ilişkin gözaltına alınan bir şüpheli daha tutuklandı. Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yaralı olduğu için Nazilli Devlet Hastanesi'nde denetim altında tutulan M.G. taburcu olduktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından "taksirle öldürme ve yaralama" suçlamasıyla hakimliğe sevk edilen şüpheli tutuklandı. M.G'nin tüpü değiştiren kişi olduğu belirtildi. Olaya ilişkin tutuklanan şüpheli sayısı böylece 5'e yükseldi. (HABER MERKEZİ)