Nazan Öncel: 'Başına düşen saksı yüzünden Niyazi oldu' diye yazacaktınız

Nazan Öncel, Instagram paylaşımında "Hava alayım diye bahçeye çıktım koca saksı başımı sıyırıp omzuma çarparak yere düştü. 'Nazan Öncel başına düşen saksı yüzünden Niyazi oldu' diye yazılacaktı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Nazan Öncel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda hava almak için bahçeye çıktığı sırada üzerine saksı düştüğünü, başını sıyırıp yere düştüğünü söyledi. Öncel, "Görünmez kaza işte. O adımı atmasaydım belki de 'Nazan Öncel başına düşen saksı yüzünden Niyazi oldu' diye yazılıp çizilecekti. Hayat bir pamuk ipliğine bağlı" ifadelerini kullandı.

Öncel, Instagram'da şu mesajı paylaştı:

"Biraz hava alayım diyerek bahçeye çıkayım dedim, çıkar çıkmaz benim orta katın balkonundaki koca saksı başımı sıyırıp omzuma çarparak yere düştü. Görünmez kaza işte. O adımı atmasaydım belki de “Nazan Öncel başına düşen saksı yüzünden Niyazi oldu” diye yazılıp çizilecekti. Hayat bir pamuk ipliğine bağlı… İyi ki de varsın diyenleriniz çok olsun; güzel bakın kendinize"

Nazan Öncel, 2 hafta önce baygınlık geçirmesinin ardından hastaneye kaldırılmış ve sigarayı bıraktığını açıklamıştı. Öncel, dün akşam Müze Gazhane'de verdiği konserde dinleyicileriyle buluştu.