Müzisyen Ruken Yılmaz Şişli’de konser verecek

Müzisyen Ruken Yılmaz, bugün saat 20.00’de Cemil Candaş Kültür Merkezi'nde dinleyicilerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzisyen Ruken Yılmaz, yeni albümü “Sê Çiya”nın (Üç Dağ) ilk konserini İstanbul Cemil Candaş Kültür Merkezi'nde verecek. Konser, bu akşam saat 20.00’de başlayacak.

Beş derleme ve bir besteden oluşan “Sê Çiya” albümüyle, bir kez daha tüm dinleyicilerine “merhaba” diyeceğini belirten Ruken Yılmaz, “Büyük bir titizlikle çalıştığımız bu albümde, müziğin ihtiyacından öte bir dokunuş yapmamaya çalışarak, ezgileri ve vokalimi en iyi şekilde duyuracak estetik bir anlayışla çalıştık. Baştan sona her an, dinleyicinin müziğin içinde kalmasını, melodilerin tüm dinleyicimizin duygularına en güzel şekilde eşlik etmesini umuyorum” dedi.

RUKEN YILMAZ KİMDİR?

2008 yılında Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde okuyan Yılmaz, o dönemde Mezopotamya Kültür Merkezi bünyesinde müzik yapmaya başladı. 2016 yılında Genco Arı yönetiminde ilk solo albümü Zelî’yi çıkarmadan önce birçok grup ve projede yer aldı. Ardından birçok single yayınladı ve 2022’de Nurhak Kılagöz’ün yönettiği ikinci solo albümü Sê Çiya’yı çıkardı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)