Müzisyen Hakan Yelbiz son yolculuğuna uğurlandı

Muğla'nın Milas ilçesinde kullandığı otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden müzisyen Hakan Yelbiz, memleketi Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Muğla'nın Milas ilçesinde kullandığı otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu yaşama veda eden müzisyen Hakan Yelbiz, memleketi Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza önceki gün, saat 13.00 sıralarında Selimiye Mahallesi Söke karayolunda meydana geldi. İzmir istikametine seyir halinde olan müzisyen Hakan Yelbiz yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Metrelerce savrulan otomobil dere yatağında ağaca çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan Hakan Yelbiz ve eşi Sabine Ayper Yelbiz itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde müzisyen Yelbiz'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı Sabine Ayper Yelbiz ise ilk müdahalenin ardından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

AA'nın haberine göre, Yelbiz için Mersin'in Toroslar ilçesindeki Güneykent Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, müzisyenin ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda meslektaşı ve sanatçı katıldı.

Hakan Yelbiz’in naaşı, cenaze namazının kılınmasının ardından mezarlıkta defnedildi. (HABER MERKEZİ)