Mustafa Açılan, Cem Karaca filminde Mehmet Soyarslan'ı canlandıracak

'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmi kadrosuna katılan Mustafa Açılan, filmde sinemacı ve müzisyen Mehmet Soyarslan'ı canlandıracak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 'Tamirci Çırağı', 'Namus Belası', 'Bu Son Olsun', 'Resimdeki Gözyaşları' gibi birçok esere imza atan, Anadolu rock müziğin kurucularından Cem Karaca'nın hayatı beyazperdeye taşınıyor. İsmail Hacıoğlu'nun başrolünü oynadığı 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminin yönetmenliğini Yüksel Aksu yapıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmine yeni bir isim daha dahil oldu. Filmin kadrosuna katılan Mustafa Açılan, sinemacı ve müzisyen Mehmet Soyarslan’ı canlandıracak.

Cem Karaca'nın annesi tiyatrocu Toto Karaca'yı canlandırması için Yasemin Yalçın ile anlaşıldı. Filmde Cem Karaca‘nın babası Mehmet Karaca‘yı Fikret Kuşkan, ilk eşi Semra Özgür‘ü Buçe Buse Kahraman, üçüncü eşi Feride Balkan’ı Melisa Aslı Pamuk ve Emel Sayın’ı Melisa Döngel canlandıracak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmine yeni bir isim daha dahil oldu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)