Muratpaşa Belediyesi'nden TÜGVA’ya ihtarname

Antalya’da, tahsisini aldığı Çalışma ve eski Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü binasında izinsiz tadilat çalışması yapan TÜGVA’ya belediye ihtarname çekti.

TÜGVA'ya tahsis edilen bina, Tahılpazarı Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde yer alıyor.
Google Haberlere Abone ol

ANTALYA – Antalya’da, tahsisini aldığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü eski binasında izinsiz tadilat çalışması yapan Türkiye Gençlik Vakfı’na (TÜGVA), Muratpaşa Belediyesi tarafından ihtarname çekildi.

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, TÜGVA’ya tahsis edilen binada tadilat ve güçlendirme çalışması yapıldığı haberi üzerine Tahılpazarı Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerindeki mülkiyeti Hazine’ye ait binaya gitti.

BEŞ GÜN SÜRE VERİLDİ

İşçilerin çalıştığı binada, iş güvenliği için gerekli önlemlerin alınmadığı, bina dışı tedbirlere riayet edilmediği tespit edildi. Yapılan incelemede, müteahhit firmanın tadilat için belediyeden alması gereken izinleri almadığı da ortaya çıktı. Belediye ekipleri, devam eden çalışmaları durdururken, gerekli önlemlerin alınması ve tadilat izinleri için müteahhit firmaya beş gün süre verdi. Beş gün içinde bu eksikler giderilmez ve izin başvurusunda bulunulmazsa inşaatın mühürleneceği belirtildi.(DUVAR)