Murat Özvardar: Ukraynalı adamı tanıştırmam suçmuş, asın o zaman beni kurtulun

Murat Özvardar, hakkında çıkan dolandırıcılık iddialarını reddederek, "Biz sustukça tüm vatan hainleri bizi aciz sanıyor" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın eşi Murat Özvardar, Ukraynalı iş insanını 5 milyon dolar dolandırdığı suçlamalarıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Ukrayna İçişleri Bakanlığı İletişim Başkanı Volodymyr Krakovetskyi'nin şikayetinde adı geçen ve gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Özvardar, "Biz sustukça tüm vatan hainleri bizi aciz sanıyor. Biz sustuk 5 yıldan beri 'itle kopukla muhatap olmayalım' dedik ama olmadı. Bu vatan haini köpekler her türlü iftira yalan ile bize saldırdı. Buradan yazıyorum ve artık Twitter’dan da yazacağım, tüm aşağılık yalanların sahiplerini ispata davet edeceğim" dedi.

Özvardar, "Ey Türk milleti sakın unutma bu FETÖ’cü terör örgütü bitmedi uykuya yattı" ifadelerini kullandı.

Instagram profilinden eşi Hande Fırat ile olan fotoğrafını paylaşan ve "Ben bu ticaretin neresindeyim?" diye soran Özvardar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu Ukraynalı ticaret insanı bu adamlarla ticaret yaparken bana ‘Ben bu adama para göndereyim mi?’ diye sormamış. Benim, ailemim, yakın arkadaşlarım hesapları gelen bir cent yok ama bu ticari faaliyetin tam ortasına ben oturdum. Sorum şu ben Ukraynalı adamı birileri ile tanıştırmam suçmuş beni asın o zaman beni hepiniz kurtulun.”

Özvardar, daha sonra paylaşımında bazı düzenlemeler yaptı ve "Beni asın" ifadelerinin yer aldığı cümleyi sildi. (HABER MERKEZİ)