Murat Ongun: Mert Armağan adlı kişi bu bilgileri nerden biliyor?

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Mert Armağan adlı bir kişinin paylaşımlarıyla ilgili açıklama yaptı. Ongun, "Mert Armağan adlı kişi bu bilgiyi nereden biliyor olabilir. Evet 2 Şubat'ta döneceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Sözcüsü Murat Ongun’un İsviçre’nin Cenevre kentinde olduğuna dair bilgilerin THY Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından servis edildiği iddia ediliyor. Ongun, ülkeye döndüğü an suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Konuyla ilgili Cumhuriyet'ten Deniz Ogan'a açıklamada bulunan Murat Ongun, “Bu bilgilerin deşifre edilmesi özel hayatın ihlalidir” dedi. Cenevre uçuşu için suç duyurusunda bulunacağını dile getiren İBB Sözcüsü Murat Ongun, bu durum için de ayrıca suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Cenevre tatilinden dönüş bilgisini de paylaşan Murat Ongun, sosyal medya platformlarında bütün bilgilerinin servis edilmesine tepki gösterdi.

Ongun, “Mert Armağan adlı kişi bu bilgiyi nereden biliyor olabilir. Evet 2 Şubat'ta THY ile döneceğim” ifadesini kullandı. 

DAHA ÖNCE DE TÜM UÇUŞ BİLGİLERİNE BAKTIRDI

İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık da konuya ilişkin Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada, Yahya Üstün’ün daha önce bütün uçuş bilgilerine baktırdığını iddia etti.

Kıdık, “Daha önce de benim tüm uçuş bilgilerime baktırdı, bedava bilet alıp almadığımı kontrol ettirdi ama bir tane almadım ömrüm boyunca” dedi.