Muhittin Böcek'ten yeni mesaj: En kısa sürede görevime döneceğim

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kendisini çok iyi hissettiğini açıkladı ve kısa bir fizik tedavi sürecinin ardından göreve tekrar başlayacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Aylarca korona virüsüyle mücadele eden ve yarın taburcu olması planlanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, aylar sonra ilk kez video paylaştı. 

Resmi Twitter hesabından paylaşım yapan Böcek, kendini çok iyi hissettiğini ve sağlığının çok iyi olduğunu söyledi. Mesajına "Hayatımın en samimi, en anlamlı ‘Merhaba'sıyla sizleri selamlıyorum" diyerek başlayan Başkan Böcek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakan Fahrettin Koca, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür etti.

Tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerini ileten Böcek, kısa bir fizik tedavi sürecinin ardından görevinin başına döneceğini belirtti.

MUHİTTTİN BÖCEK'İN KORONA MÜCADELESİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 17 Ağustos'ta Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuştu. Böcek, takibinin yapıldığı hastanede sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakıma alınmış ve 24 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Covid-19'u yenen ve durumu iyiye giden Böcek 11 Kasım'da yoğun bakımdan çıkarılarak normal servise alınmıştı.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, dün Başkan Böcek'i ziyaret etti "Kendisi bomba gibi. Taburcu etmeye hazırlanıyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)

 

 

Doktorlarımızın emekleri ve sizlerin duaları sayesinde sağlığım yerinde. En yakın zamanda birlikte olacağız."