Muhittin Böcek taburcu edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ateş ve solunum sıkıntısı şikayetiyle gittiği hastanede tedavi altına alındı. Tetkiklerin ardından Böcek, taburcu edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Son günlerde kentte çıkan yangınlarla mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yüksek ateş ve solunum sıkıntısı çekmesi üzerine hastaneye gitti.

Muhittin Böcek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından taburcu edildi. Böcek’in durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bir süre evinde istirahat edeceği ifade edildi.

Twitter hesabından açıklama yapan Böcek, "Sevgili dostlar, ateş, öksürük, halsizlik nedeniyle Akdeniz Üniversitemize geldim. Tahlillerim yapıldı, Covid testim çok şükür negatif çıktı. İyi dileklerinize teşekkür ederim. Sağlıklı güzel günler diliyorum" dedi.

Muhittin Böcek 108 gün süren Covid-19 tedavisinin ardından 3 Aralık 2020'de Akdeniz Üniversitesi'nden taburcu olmuştu. 

DOKTORLARI ‘EVDEN YÖNET’ DEMİŞTİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, yangın bölgesinden yaptığı bir röportajında doktorların çalışmaları ‘evden yönet’ dediğini aktararak “Yeniden bir yaşam verdi cennet vatan bize. Ancak o duman beni çok etkiliyor, bu yüzden bana evden yönet diyorlar. Benim 2 bin 494 personelim var çalışan. Onlar beni yanlarında görünce daha da canla başla çalışıyorlar. Ben evde uyuyamıyorum” demişti. (HABER MERKEZİ)