Muharrem İnce: Eyşan’ın yaptıklarını da unutmadık, perşembeyi bekleyin!

Muharrem İnce'ye yöneltilen sözler sosyal medyada viral oldu. İnce, Ezel dizisindeki 'Eyşan' parçasıyla montajlanan video için espritüel bir dille, "Eyşan’ın yaptıklarını da unutmadık!" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce YouTube kanalı Babala TV'ye konuk oldu. Katılımcıların soru cevaplarıyla ilerleyen programda CHP'li olduğunu belirten bir konuğun sözleri sosyal medyada gündem oldu. 

Söz alan konuk, İnce'ye hitaben "Gözlerinizin içine bakarak konuşmak için geldim. Biz Cumhuriyet Halk Partili değiliz Sayın İnce. Biz Cumhuriyet Halk Partisi'nin kendisiyiz. Biz sokağa çıktığımız zaman partililer geldi demezler. Parti geldi derler. Ben evimi terk edip de başka yere nasıl giderim ya" dedi.

Programın tanıtımda yer alan bu sözler, sosyal medyada Ezel dizisindeki 'Eyşan' parçasıyla montajlanarak servis edildi. Sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşılan videoya Muharrem İnce sosyal medya hesabından yanıt verdi:

"Eyşan’ın yaptıklarını da unutmadık! Daha çok spoiler vermeyeyim. Kardeşimize verdiğim cevabı perşembe günü izleyebilirsiniz." (HABER MERKEZİ)