Muğla'da husumet yüzünden ormanı yakıp 'selfie' çekmiş

Muğla Dalyan'da çarşamba günü çıkan yangınla ilgili gözaltına alınan 3 kişinin aralarındaki husumet nedeniyle birbirlerinin kamışlarını yaktıkları belirlendi. Davut A.'nın telefonunda selfie bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Muğla'nın Ortaca ilçesindeki Dalyan'da önceki gün çıkan sazlık yangını ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Davut A.'nın yangını çıkardıktan sonra selfie yaptığı ortaya çıktı. 

Dalyan Mahallesi Karadağ mevkisindeki sazlıkta 8 Haziran'da saat 11.00 sıralarında yangın çıkmış, bölgedeki yangın 6 saatlik çalışma ile söndürülmüştü. Yangında 3 hektarlık alan zarar görmüştü.

DHA'nın haberine göre yangının çıkış nedenini araştıran İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeden son olarak 2 kamyonet ile ayrılan Aslan D., Cihan B. ve Davut A.'yı gözaltına aldı. 3 şüphelinin sazlıkta yetişen kamışları kesip, işleyerek geçimlerini sağladıkları ve aralarında husumet bulunduğu belirtildi. Şüphelilerin husumet nedeniyle birbirlerinin destelenmiş kamışlarını yaktığı belirlendi. Öte yandan Davut A.'nın incelenen cep telefonunda yangını çıkardıktan sonra selfie yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. (HABER MERKEZİ)