Müge Anlı'nın programından ayrılan Arif Verimli: 'Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor'

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından ayrılan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, "Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor. Davranış bozukluğu olan bir tutam insanı getirip izletiyorlar" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yıl izleyici ile buluşan Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, ''Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor. Davranış bozukluğu olan bir tutam insanı getirip bin kişiye izletiyorlar. Toplum o değil. Ama ben pişman değilim. Oraya, 'şu davranışı böyle yaparsak daha iyi sonuç alırız' gibi bir misyonla başladım fakat sonra ayrıldım. Onlara başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu ve YouTube'da yayınlanan Katarsis'e konuk olan Arif Verimli, medyaya giriş sebebini de ''Bizim ülkemizde milyonlarca kişi bilimsel bilgiden yoksun. Ben bilgiyi vatandaşa yaymayı ve insanları kötü yargılardan sıyırmayı amaç edindim, medyayı da bu anlamda kullandım'' sözleriyle açıkladı.

''Hakkınızda en son çıkan yalan haber neydi?'' sorusuna Arif Verimli şu yanıtı verdi:

''Ben kaza yaptım. Kazada kullandığım arabam ikinci el bir arabaydı. Bir gazete 'Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Başhekimi Arif Verimli lüks aracıyla kaza yaptı' diye yazınca çok sinirlendim. Gazeteciler Cemiyeti'ne başvurdum, isteğim yerine getirilmedi, o yalan haberi yedik yani. Bunu hiç unutmuyorum.'' (HABER MERKEZİ)