'Monster's Ball' oyuncusu Coronji Calhoun Sr, 30 yaşında öldü

Oscar ödüllü "Monster's Ball" filminin oyuncusu Coronji Calhoun Sr., 30 yaşında öldü. Oyuncunun ölümünü annesi duyurdu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 2001 yılında En İyi Senaryo dalında Oscar ödülü kazanan "Monster's Ball" (Kesişen Yollar) filminde Halle Berry'nin oğlu Tyrell'i canlandıran Coronji Calhoun Sr, kalp yetmezliği nedeniyle 30 yaşında öldü. Oyuncunun ölümü cenazesini ödemek için kurulan bir GoFundMe sayfası aracılığıyla annesi tarafından doğrulandı.

BBC'nin haberine göre, oyuncu Halle Berry ve Monster's Ball yapımcısı Lee Daniels'ın her biri 3.394 dolar bağışta bulundu. Calhoun'un annesi Theresa C Bailey, ailesinin gördüğü sevgi ve destek karşısında "havaya uçtuğunu" belirterek, "Maddi yük kalkmış olsa da, hala oğlumun yasını tutuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Coronji Calhoun Sr., dünyaca Hollywood yapımı "Monster's Ball" filminde Halle Berry'nin Calhoun, obezitesi nedeniyle fiziksel ve duygusal olarak kötüye kullandığı oğlunu oynadı. Calhoun, filmde rol aldığı sırada 10 yaşındaydı. Halle Berry'nin film ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar Ödülü'nü Kazanan ilk siyah kadın olma unvanını kazanması Hollywood sinemasında bir dönüm noktası olarak kabul ediliyor.