Millet İttifakı toplantısına doğru: Karamolloğlu’nun liderler turu

Millet İttifakı’nın 2 Mart’taki toplantısının ev sahibi Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ziyaret edecek.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA – Millet İttifakı’nın 2 Mart’ta yapacağı toplantı öncesi, toplantının ev sahibi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, liderleri ziyaret edecek. Karamollaoğlu, bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya gelecek.

TOPLANTININ GÜNDEMİ BELİRLENECEK, KARAMOLLAOĞLU LİDERLERİ DİNLEYECEK

Toplantının gündemi konusunda tüm liderlerle ortaklaşmayı sağlayacak olan Karaomllaoğlu’nun cumhurbaşkanı adayının kim olacağı gibi tartışmalı konularda da liderlerin fikrini alması bekleniyor.

Karamollaoğlu, 2 Mart toplantısı öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile de bir araya gelecek.

KARAMOLLAOĞLU’NUN İKİNCİ TURU

Saadet Partisi Genel Başkanı, 13 Şubat’ta yapılması planlanan ancak yaşanan depremler nedeniyle ertelenen toplantı öncesinde de liderlerle bir araya gelmişti. Ziyaretlerin bu ilk turunda bazı liderler Karamollaoğlu’yla cumhurbaşkanı adayına dair görüşlerini paylaşmıştı. (DUVAR)