MHP lideri Devlet Bahçeli’ye başdanışmanından 55. yıl portesi

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız, MHP'nin 55. Yıldönümü programı kapsamında hazırladığı portreyi Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye verdi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız, MHP’nin 55. Yıldönümü programı anısına hazırladığı portreyi Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye hediye etti. 

MHP Lideri Bahçeli’nin portreyi çok beğendiğini ifade eden Yıldız, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Şanlı ve köklü partimiz MHP’nin, fevkalede coşkulu geçen ve milletimiz namına önemli mesajlar içeren 55.yıldönümü programından sonra Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek, 55. Yıldönümü programının anısına hazırladığım portreyi hediye ettim. Program salonundaki disiplin,tertip ve görsel etkinlikten ötürü Yıldızlar Tanıtım ve Organizasyona ve ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletmiştir. Cenab-ı Allah, partimizin nice şanlı yıllarını, Türk milletine ve bizlere görmeyi nasip eylesin. Her daim varolasın necip Türk milleti ve şanlı MHP." 

(HABER MERKEZİ)