MHP ‘Köyüm Benim’ sohbet toplantılarına başlıyor

'Adım Adım 2023' sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı ortağı MHP, 8 Ekim tarihinde ‘Köyüm Benim’ sohbet toplantılarına başlayacak.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın partisinin siyasi faaliyetleri ve 8 Ekim’de başlayacak ‘Adım Adım 2023: ‘Köyüm Benim’ sohbet toplantıları hakkında açıklama yaptı.

Seçim hattına girildiğinde rakiplerinin, aleyhlerinde 'algı operasyonları' yaptığını, 'itibar suikastları' düzenleme yarışına girdiğini belirten MHP’li Yalçın, "Ancak MHP, bu saldırı ve karalama kampanyalarını savuşturarak milletin sinesinde ve yüreğindeki özel yeri korumayı başarmıştır. MHP, kurumları, kurulları ve teşkilatlarıyla çalışkan bir camiadır” dedi.

‘KÖYÜM BENİM’ SOHBETLERİ 8 EKİM’DE

Sivas, Bursa ve Kayseri’de gerçekleştirdikleri mitingleri hatırlatan Yalçın, "MHP’nin toplantıları aynı zamanda, yalan ve hilekârlıkla toplum mühendisliğine soyunan şark kurnazlarının foyasını bütün çıplaklığıyla ortaya çıkarmıştır. Zillet sözcüleriyle destekçisi medya bolca laf ve dedikodu üretip vakit zayi ederken, MHP seçim için çoktan yollara düşmüştür” ifadelerini kullandı.

'Adım Adım 2023: ‘Köyüm Benim’ sohbet toplantılarını 8 Ekim’de başlatacaklarını belirten Yalçın açıklamasını şöyle sürdürdü:

"'Köyüm Benim' temalı sohbet toplantıları sırasında, aziz vatanın her sathı köy köy dolaşılarak en ücra köşelerdeki vatandaşlarımızla kucaklaşılacaktır.

Sohbet toplantılarında, MHP ve Cumhur İttifakı'nın Türkiye’nin bekası yolunda üstlendiği sorumluluğun değeri bütün ayrıntılarıyla dillendirilecektir. Cumhur İttifakını vücuda getiren millî mutabakatın sürdürülmesinin, mevcut bölgesel ve küresel konjonktürde taşıdığı hayati önem paylaşılacaktır.

Küresel aktörlerin dümen suyundaki zillet cephesince milletten gizlenmeye çalışılan kirli ittifakların, pazarlık masalarında nasıl aşikâr bir ihanete dönüştüğü sabırla anlatılmaya devam edilecektir." (DUVAR)

Etiketler Semih Yalçın mhp