MHP kongresinde enflasyon vurgusu: 'Rızıktan eksikliğimiz var'

MHP Erzurum il kongresinde konuşan Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ülkede enflasyon olduğunu belirterek “Bizim işsizliğimiz var, bizim rızıktan eksikliğimiz var” diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol

Emrullah Bayrak

ERZURUM - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanlığı'nın 14. Olağan Kongresi, Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Cumhur İttifakı temsilcilerinin de katıldığı kongrede MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, tek aday olarak seçime girdi.

İYİ PARTİ'DEN MHP'YE GEÇTİLER

Kongrede, İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatı'ndan 20'nin üzerindeki kişi de MHP'ye geçti. Parti rozetlerini takan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde 11 büyük ili almak için çalışacaklarını vurguladı.

İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Mersin ve İzmir başta olmak üzere 11 ilin Cumhur İttifakı'na geçmesiyle bu şehirlerin hizmetle tanışacağını belirten Aydın, şunları söyledi: "Vatandaşımızın sıkıntıları var, sorunları var. Bizim ülke gündemimiz var, bizim vatan derdimiz var. Bizim enflasyonumuz var, bizim işsizliğimiz var, bizim rızıktan eksikliğimiz var. Rızkımızı büyütmemiz lazım, enflasyonu küçültmemiz lazım, istihdamı artırmamız lazım. Siyaseten Cumhur İttifakı içinde varolmamızın nedeni, vatandaşlarımızın sorunlarını bir an önce çözüme ulaştırmaktır."

'KOMŞUM AÇKEN BEN TOK YATAMAM'

"İşçilerimizin sıkıntıları var. Hak ettiğini alma noktasında eksikleri var" diyen Aydın, "Dolayısıyla rızkı büyütüp, ihracatı artırıp ihracat-ithalat açığını kapatıp sanayici, esnaf ve küçük yatırımcıya destek vermemiz lazım. Komşum açken ben tok yatamam. Bizim işsizliğimizin az olması lazım. Onun için gençlerimizin gerçekten bir an önce aş ve işe kavuşması lazım. İşte Cumhur İttifakı'nın, Milliyetçi Hareket Partisi'nin önce vatan, millet, bayrak meselesi budur. İri olacağız, diri olacağız, bir olacağız." diye konuştu.

Etiketler mhp erzurum