'Metrobüs kazasında binlerce kişi yaralandı' videosuna tepki

AK Parti Gençlik Kolları'nın, metrobüs kazasında binlerce yaralı olduğu ve 'sayısı belli olmayacak kadar' kişinin öldüğünü iddia ettiği video tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - İstanbul'un Avcılar ilçesinde 4 metrobüs çarpıştı. İstanbul Valiliği, son açıklamasında kazada 99 kişinin yaralandığını aktardı. 

Kazanın ardından AK Parti Gençlik Kolları üyelerinin, kaza yerinde çektikleri video tepki çekti. 

Sosyal medyada paylaşılan videoda AK Gençlik önlüğü giyen bir kadın "Şu anda AK Parti olarak kaza yerindeyiz. İki metrobüs kafa kafaya çok feci bir şekilde çarpıştı. Binlerce yaralı, sayısı belli olmayacak kadar da ölü var. İBB yetkililerine buradan sesleniyoruz: Bu canların hesabını kime, nasıl vereceksiniz?" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, "Bu çocuk nasıl bu kadar özgüvenli içinde yalan konuşabiliyor? İnsan bu kadar nasıl düşer, nasıl böyle yerlerde sürünür?" diyerek videoya tepki gösterdi.

Prof. Dr. Gazi Çağlar, "Üzücü olan bu genç kızın AKP yalan makinesinin gönüllü dişlisi olmasıdır. TÜGVA da başlarına külah geçirip çocukları tekbirle yürütüyor. Çocukların geleceğini çalanları ise Türkiye’nin yarısı alkışlıyor, yarısı da seyrediyor. Felaket!" derken; oyuncu ve senarist Levent Kazak, "yalan değil ki bu, suç, halkı kin ve nefrete sürükleme suçu! valilik "42 yaralı var" derken, "binlerce yaralı ve sayısı belirsiz ölü var" diye açıklama yapabiliyorlar rahatça. olay yerindeler üstelik. fırsatçılığın çapına, hayâsızlığına bakın, çok tehlikeliler, çok!" ifadelerini kullandı.

Tepkilerden bazıları şöyle:

(HABER MERKEZİ)