Metiner'den AK Parti adayı Ayaydın'a: Şahsın üzerinden nasıl garanti veriyorsun

AK Parti'nin eski CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın'ın 'yaşam tarzı' ile ilgili sözlerine Mehmet Metiner'den tepki geldi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın'ın 'yaşam tarzı' ile ilgili bir soruya verdiği yanıt AK Partili Mehmet Metiner tarafından "Yazık" denilerek eleştirildi.   

Eski CHP'li Aydın Ayaydın geçtiğimiz günlerde, yaşam tarzı endişeleri ile ilgili soruya, “Ben ailemle deniz kıyısında yaşıyorum. Benim yaşam tarzım Muğla’da yaşayanların ortalama yaşam tarzıdır. Atatürk değerlerine, Cumhuriyetin temel değerlerine bağlı ve kimsenin yaşam tarzına müdahale etmeyecek yapıya sahibim. Benim olduğum yerde kimsenin yaşam tarzına müdahale söz konusu değildir. Müdahale edildiği takdirde karşılarında beni bulacaklardır. Seçilirsem kimsenin yaşam tarzına mücadele etmeyeceğim tam tersine yaşam standartlarının yükselmesi için çalışacağım. Herkes istediği gibi yaşayacak” yanıtını verdi .

'BİZ NEREDE YAŞAM TARZINA MÜDAHALE ETMİŞİZ'

Eski AK Parti milletvekili Mehmet Metiner, Ayaydın'ın sözlerini eleştirdi.

X hesabından paylaşım yapan Metiner, “Benim olduğum yerde yaşam tarzına müdahale olmaz' demiş Aydın Ayaydın. Yani sen olmadığında, senin olmadığın yerde biz AK Parti veya AK Partililer başkalarının yaşam tarzına müdahale mi ediyoruz? Nerede müdahale etmişiz de şahsın üzerinden böyle bir garanti veriyorsun? Yazık!" dedi. (HABER MERKEZİ)