Mete Kaan Kaynar köşe yazılarıyla Gazete Duvar'da

Siyaset bilimci Prof. Dr. Mete Kaan Kaynar, yazılarıyla Gazete Duvar'da yer alacak. Kaynar'ın ilk yazısı bu gece yayında olacak.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Siyaset bilimi alanındaki çalışmalarıyla tanınan Prof. Dr. Mete Kaan Kaynar, Gazete Duvar'da yazmaya başlıyor. Gazete Duvar okurları, siyasetin gündemini Mete Kaan Kaynar'ın değerlendirmeleriyle takip edecek. 

Halen Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Siyaset ve Sosyal Bilimler Anabilim Dalı öğretim üyesi olarak görev yapan Kaynar, 1972 yılında Ankara’da doğdu.  Hacettepe Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisans ve doktorasını aynı bölümde tamamladı. Çalışmalarına bir süre Westminster Üniversitesi, Centre for Study of Democracy’de misafir araştırmacı olarak devam etti.

Türkiye siyasî hayatı ve kurumlarının yapısı, tarihsel dönüşümü, işlev ve işleyişlerini konu edinen çeşitli makale ve kitapların yazarlık ve editörlüklerini yaptı. Bunun yanında muhtelif gazete, dergi ve haber platformlarındaki güncel yazıları yayınlandı.

Mete Kaan Kaynar, Ankara Dayanışma Akademisi Kooperatifi (ADA), Bilim, Sanat Eğitim, Araştırma ve Dayanışma Derneği (BİRARADA), Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) 5 Nolu Şube ve Özgür Üniversite gibi kuruluşların gönüllüsü, Devrim Deniz, Umut Nazım ve Ekin Eylem’in babasıdır.

(HABER MERKEZİ)