Messi ve Ronaldo'dan ortak satranç pozu: 'Yenişemeyen iki büyük usta'

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, Louis Vuitton markası için aynı anda aynı fotoğrafı paylaştı. Fotoğraftaki satranç maçı, Carlsen ile Nakamura'nın berabere kaldığı müsabakadan alındı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Dünya futbolunun aktif olarak en iyi 2 oyuncusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, bir moda markasının fotoğraf çekimi için bir araya geldi. 

İki oyuncunun aynı anda sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraf kısa sürede büyük ilgi gördü. Fotoğraflar çok sayıda beğeni ve paylaşım alırken, oyuncuların fotoğrafta satranç oynadıkları görüntünün arkasındaki gizem de çözüldü.

Fotoğraf, Louis Vuitton markası için Annie Leibovitz tarafından çekildi.

'FOTOĞRAF YENİŞEMEMEK ÜZERİNE'

Ronaldo ve Messi'nin fotoğrafında görüntülenen karedeki satranç detayı sosyal medyada birçok kullanıcının dikkatini çekti. Fotoğraftaki maçın, satrançta 'büyük usta' unvanı kazanan oyuncular Magnus Carlsen ve Hikaru Nakamura’nın 2017’deki karşılaşmasından alındığı ortaya çıktı. Dünyanın aktif olarak en iyi iki satranç oyuncusunun bu maçında taraflar yenişememişti. Fotoğraftaki an, Carlsen ve Nakamura'nın oyunundaki şu anı temsil ediyor: 

Fotoğrafın, Instagram tarihinin en çok beğeni alan fotoğrafı olması bekleniyor. 

(HABER MERKEZİ)