Messi açıkladı: Barcelona'ya dönecek mi?

Lionel Messi, Barcelona'ya döneceği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Arjantinli futbolcu, Barcelona’da emekli olmayı çok istediğini ancak bunun ekonomik gerekçeler nedeniyle mümkün olmadığını söylerken, “Barça’ya dönmeyi, oradaki hayatımı, her zaman istediğim gibi orada emekli olmayı düşündüm ama bu mümkün değildi” dedi.

Barça ve Messi’nin babası bu olasılık hakkında görüşme yaptı, ancak sonunda anlaşma olmadı. Çünkü Barcelona maaş sınırı sorunları nedeniyle Messi’ye lisans çıkarmayı garanti edemedi ve sonunda Leo Inter Miami’ye gitmeyi tercih etti.

Messi’ye MLS’e verilen ara nedeniyle ocak ayından itibaren Barça’da kiralık oynama ihtimali de soruldu ve o da çok kesin konuştu: “Böyle bir olasılık yok”.

Xavi’nin Barça’sı hakkında Messi takımı takip ettiğini ve iyi geliştiklerine inandığını açıkladı.

“Açıkçası Paris’teyken yaptığım gibi onları takip ediyorum. Xavi’nin gelişinden sonra takımın genç oyuncularla Lewandowski ve Koundé gibi daha tecrübeli oyuncuların karışımıyla iyi bir gelişim gösterdiğini düşünüyorum. Genç oyuncular mükemmel bir seviyeye sahip. Güzel bir takım var ve bu yıl harika şeyler yapma şansları var.”

Arjantinli oyuncu ayrıca “Bu benim son Ballon d’Or’um olabilir” diyerek açık sözlülüğünü ortaya koydu, ancak 2026 Dünya Kupası’nda Arjantin’le tam kondisyonla oynama ihtimali daha yüksek. (HABER MERKEZİ)