Mert Hakan Yandaş'a Rusya'dan teklif var

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, CSKA Moskova'nın radarına girdi. Rusya ekibinin transferi bitirmek için çaba gösterdiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR- Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde bir galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe'nin oyuncularından Mert Hakan Yandaş, Rusya ekibi CSKA Moskova'nın transfer listesine girdi. Özellikle son haftalardaki performansı ilgi çeken ve  2 sezon daha Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Mert Hakan, CSKA Moskova'dan teklif aldı. 

DHA'da yer alan habere göre, CSKA Moskova Başkan Evgeny Giner, Yusuf Yazıcı'nın performansından etkilenerek takımda bir Türkiyeli oyuncu daha görmek istiyor. CSKA Başkanı'nın talimatı ile sarı-lacivertli oyuncunun menajerine ilk teklif iletildi. Fenerbahçe'de kazandığı rakamın 2 katı ücret teklif edildiği öğrenilirken, transferin neticelenmesi için yakında kulübün de kapısının çalınacağı belirtildi. 

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 31 resmi maçta görev alan Mert Hakan, 21 mücadelede ilk 11'de oynadı. Futbolcu, 2 gol ve 8 asistlik performans sergileyerek takıma katkı sağladı. ( HABER MERKEZİ)