Mersin'de Ülkü Ocakları'ndan Kılıçdaroğlu'na tehdit

Toroslar Ülkü Ocakları, Mersin'i ziyaret edecek Kılıçdaroğlu'nu Bahçeli'nin "Yüreğin varsa buraya gel tek bir evladımı al da ciğerin kaç okka göreyim" sözlerini pankart olarak asarak tehdit etti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 27 Ocak'taki Mersin ziyareti öncesinde Toroslar Ülkü Ocakları, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sözlerini hatırlatarak tehditte bulundu.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesinin ardından suikastla ilgili olarak gözaltına alınan bazı kişilerin MHP'yle bağlantısı olduğu ortaya çıkmıştı.

6 Ocak günü, Twitter hesabından paylaşım yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen, yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar. Teslim edeceksin yanındaki çocukları, 3-5 torbacı ile geçiştiremezsin" ifadelerini kullanmıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, 10 Ocak'taki MHP Meclis Grup toplantısındaki konuşmasında Kılıçdaroğlu'na yanıt vermişti. Bahçeli, "Bir lafa bakarız laf mı diye, bir de söyleyene bakarız adam mı diye. Edebimiz el vermez, edepsizlik edene. Kılıçdaroğlu... Şayet yüreğin varsa buraya gel. Tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini göreyim" demişti.

Kemal Kılıçdaroğlu, 27 Ocak'ta Mersin'i ziyaret edecek. Ülkü Ocakları, Toroslar ilçesinin girişine Bahçeli'nin sözlerinin yazılı olduğu pankartı astı. 

Toroslar Ülkü Ocakları'nın Facebook hesabından yapılan paylaşımda, "Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanlığı olarak, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin meclisteki sözünü ocağımızın karşısına ve Torosların girişine astık. Bilge Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli'nin emrinde, Yolbaşçımız, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım'ın bir adım gerisinde, var gücümüzle çalışıp mücadelemize devam edeceğiz" ifadeleri kullanıldı. (HABER MERKEZİ)