Mersin'de 2 kişi daha sahte içkiden öldü

Kısa süre önce sahte içkiden 2 kişinin öldüğü Mut ilçesinde Mecnun Ateş ve Abdurrahman Öksüz de vefat etti. Durumu ağır olan M.S.'nin de tedavisi sürüyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Türkiye'de son günlerde artan sahte içkiden ölümler artıyor. Mersin'in Mut ilçesinde zehirlenme nedeniyle hastanede tedavi gören 49 yaşındaki Mecnun Ateş ve 52 yaşındaki Abdurrahman Öksüz vefat etti. Mersin’de sahte içkiden ölenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Mut ilçesi Kültür Mahallesi'nde 15 Aralık'ta yalnız yaşadığı evinde ölü bulunan Ali Eser'in (57) sahte içkiden zehirlendiği ortaya çıktı. Eser'in birlikte alkol aldığı arkadaşları Necati Yılmaz, Mecnun Ateş ve M.S. ise rahatsızlanarak hastaneye başvurdu. Necati Yılmaz dün vefat ederken, Mecnun Ateş de tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan M.S.'nin ise tedavisi sürüyor.

Mut'ta Yapıntı Mahallesi'nde yaşayan Abdurrahman Öksüz de sahte içki içtikten sonra fenalaştı ve götürüldüğü hastanede öldü. Böylece Mersin'de sahte içki nedeniyle ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. (DHA)