Meral Akşener: Partimize operasyon var, savaş ilanı kabul ediyorum

Yerel seçime müstakil girme kararının ardından istifaların peş peşe geldiği İYİ Parti'de Genel Başkan Akşener, "Partimize operasyon olduğu ortaya çıktı. Savaş ilanı olarak kabul ediyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yerel seçimlere 'hür ve müstakil girme kararı alan İYİ Parti'de istifalar ve tartışmalar devam ederken Genel Başkan Meral Akşener, partide yaşananlara ilişkin açıklama yaptı.

Partisinin Uşak İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Akşener, "Partimize kurumsal operasyon olduğu ortaya çıktı. Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar. Ben idmanlıyım" diye konuştu.

Akşener, "Partimize kurumsal operasyon olduğu ortaya çıktı. Ben bu arkadaşın diplomasisinden haberdar değilim. Ama diplomasi yapılan kişilerle konuşabilme yeteneğine sahibim. Genel Başkanın haberi yok. Belediye Meclis üyesi diplomasi yapıyor parti adına. Bu, bir siyasi partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibariyle bir savaş ilanı olarak kabul ediyorum. Varım, buyursunlar. Ben idmanlıyım" dedi.

İBRAHİM ÖZKAN, WHATSAPP MESAJINI YAYINLAMIŞTI 

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti’den istifa eden İBB meclis üyelerinden birinin, başka bir ildeki meclis üyesini arayarak istifa etmesini ve kendisini CHP'li bir yöneticiyle görüştüreceğini söylediğini iddia etmiş, Çanakkale Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis Üyesi Ahmet Uslu da İYİ Parti'den istifa eden İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan’ın kendisini arayarak toplu istifaya davet ettiğini ve CHP’li üst düzey yöneticiyle görüşme ayarlayacağını söylediğini açıklamıştı.

Özkan, Uslu’nun iddialarını paylaştığı Whatsapp görüntüsüyle yalanlamış ve "İlgili meclis üyesinin dün akşam bana attığı mesajı kamuoyunun takdirlerine bırakıyorum. Muharrem ERKEK beyle görüşme talebi kendisinden gelmiştir” açıklaması yapmıştı.  

(HABER MERKEZİ)