Memleket Partisi Sözcüsü Özkal: Daha da güçleneceğiz

Memleket Partisi Sözcüsü İpek Özkal, Gazete Duvar’ı ziyaret etti. Partide yaşanan istifaların ardından olağanüstü kurultaya gideceklerini hatırlatan Özkal, “Daha da güçleneceğiz” dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - Memleket Partisi’nde yaşanan istifaların ardından Parti Sözcülüğü görevine seçilen Prof. Dr. İpek Özkal, Gazete Duvar’ın Ankara Bürosu’nu ziyaret etti.

Partide yaşanan istifalara değinen Özkal, “Temmuz ayı sonunda olağanüstü kurultay yapıyoruz. Kurultayda parti yenilenecek. O kadar çok motivasyon arttı ki partide. Biz 63 ilde örgütlüyüz, 400’ü aşkın ilçede de örgütlenmemiz var. Hiçbir il ve ilçe başkanımız bu ayrılmalardan sonra istifa etmedi. Biz dağılmıyoruz. Daha da güçleneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Memleket Partisi’nin ittifak kurup kurmayacağı ya da bir ittifakta yer alıp almayacağı sorusuna Özkal, “Biz ilk başta yola ‘Ne Cumhur ne Millet tek yol Memleket’ diye yola çıktık. Genel Başkanımız da ittifakların olabileceğini ama bunların seçim dönemine yakın şekilleneceğini söylüyor. İttifaklar seçime yakın şekillenir” ifadeleriyle yanıt verdi. (DUVAR)