Mehmet Demir'in cesedi taburcu edildiği hastanenin arkasında bulundu

Bursa'da Mehmet Demirci yüksekten düşme şikayetiyle hastaneye gitti. Herhangi olumsuz bir durum tespit edilemediği için taburcu edildi. Demirci'nin cesedi hastanenin arkasındaki arazide bulundu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Bursa'da 70 yaşındaki Mehmet Demir 25 Ağustos'ta yüksekten düşme şikayetiyle Nilüfer'deki Bursa Şehir Hastanesi'ne gitti. Yapılan muayenesinin ardından olumsuz bir duruma rastlanmadığı gerekçesiyle taburcu edildi. Üç gün sonra hastanenin arkasındaki boş arazide çıplak bir erkek cesedi görenler ihbarda bulundu. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Nilüfer Suç Önleme ve Soruşturma ekipleri, cesedin Mehmet Demir'e ait olduğunu belirledi.

Ekipler, Demir'in 25 Ağustos'ta yüksekten düşme sonucu kafa travması şikayetiyle 112 ekipleri tarafından Şehir Hastanesi'ne kaldırıldığını, burada yapılan muayenenin ardından herhangi olumsuz bir bulguya rastlanmadığı için aynı gün taburcu edildiğini tespit etti. Bavulu ile çıplak vaziyette cesedi bulunan Demir’in ölüm nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)