Meclis yaşlıların sorunlarını araştıracak

TBMM'de, yaşlıların sorunları ve alınacak tedbirlerin belirlenmesi amacıyla 5 siyasi partinin ortak önergesi ile Meclis araştırma komisyonu kuruldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Yaşlıların sorunları ve alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla, 5 siyasi partinin ortak önergesi ile TBMM araştırma komisyonu kuruldu.

AK Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da yaşlıların yaşam kalitesinin yükseltilmesi konusunda çok önemli mesafeler katedildiğini söyledi. Bu konuda 20 yıldır yoğun biçimde çalıştıklarını belirten Sarıeroğlu, "Ayrım yapmadan sevgiyle, hürmetle kıymetli büyüklerimize yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yaşlılarımıza sahip çıkmayı, geleceğimize sahip çıkmak olarak görüyoruz." dedi.

"Yaşlılarımızı en büyük servetimiz olarak değerlendiriyoruz" diyen Sarıeroğlu, "Bu doğrultuda yaşlılarımızın aileleri, yakınlarıyla birlikte bulundukları çevrede aktif ve sağlıklı yaşlanma çerçevesinde yaşlanma süreçlerini geçirmelerini önceliyoruz. Bu konuda politikalar uyguluyoruz. Sosyal hizmet faaliyetlerimizi geliştiriyoruz. Sosyal devlet olmanın gereklerini sözde değil, özde hayata geçiriyoruz" ifadelerini kullandı. (AA)

 

Etiketler yaşlı meclis komisyon