Matthew McConaughey ve Camila Alves uyumlu evliliğinin 'sırrını' anlattı

Matthew McConaughey, eşi Camila Alves ile olan uyumlu evliliğinin sırrını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Oscar ödüllü oyuncu ve yapımcı Matthew McConaughey ile manken Camila Alves, Michele Norris'in sunduğu "Your Mama's Kitchen" (Annenin Mutfağı) adlı programa konuk oldu. Çift, programda uyumlu bir evliliğin en önemli sırlarından birini açıkladı.

Çift, "üretken bir tartışmanın" yolunu bulduklarını belirterek kavgalı olsalar bile her sabah bir alışkanlığı asla bırakmadıklarını anlattı. İkili, bu sabah alışkanlığının, Camila Alves'ın McConaughey'e hazırladığı bir fincan çayı vermesi olduğunu söyledi.

Matthew McConaughey, Alves'in çay demleme biçimini överek, "Ben senin kadar güzel çay yapamıyorum. Gerçek şu ki çayımı yapıyorsun ve bana servis ediyorsun. Bu da o çayı daha da lezzetli bir hale getiriyor" dedi. 

'EVLİLİK İLE FLÖRT ARASINDAKİ FARK'

Matthew McConaughey, kavgalı bile olsalar her sabah eşinin kendisine çay hazırlayıp servis etmesini "Evlilik ile flört etmek arasındaki fark" olarak tanımladı. McConaughey, "Biriyle flört ettiğiniz dönemde herhangi bir konuda sevgilinizle tartıştığınız zaman hemen oradan kaçıp bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Ama eğer evliyseniz ve eşinizle bir konuda aynı fikirde değilseniz her zaman paraşütünüz açılmaz" diye konuştu. 

Camila Alves ise her sabah çay hazırlayıp ikram etmenin o kadar da kolay olmadığını anlattı. Alves, "İnanın bana hanımlar, bazı sabahlar kalkıp o çayı yapmak istemiyorum. Ama Matthew'un dediği gibi, 'Evet, her ne olursa olsun o çay yapılacak'" dedi. 

'ARAMIZDA ANLAŞMAZLIK OLSA DA YEMEK YAPIP SERVİS ETMEYE DEVAM EDERİM'

McConaughey de et yemekleri ve suşi yapma konusunda istekli olduğunu belirterek, çay konusundaki gelenek burada da geçerli olduğunu söyledi. McConaughey, bu konuyla ilgili "Aramızda anlaşmazlık da olsa eşime bu yemekleri pişirip servis etmeyi sürdürürüm. Çünkü bunu sevdiğini biliyorum" ifadelerini kullandı.

Matthew McConaughey ile Camila Alves 2012'de evlendi. Çiftin Levi, Livingston ve Vida adında üç çocukları bulunuyor.