Mattel'den yeni oyuncak bebek filmi: American Girl

Mattel Films, Paramount Pictures ve Temple Hill Entertainment, Mattel markasının 'American Girl' oyuncak bebeklerinin film uyarlaması için bir araya geliyor.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Mattel Film, "Barbie"nin gişe başarısının ardından kendi oyuncaklarına dayanan daha fazla film uyarlaması için çalışmaları hızlandırdı. Şirket, Mattel markasının 'American Girl' oyuncak bebeklerinin film uyarlaması için Paramount Pictures ve Temple Hill Entertainment ile bir araya gelecek. 

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, Mattel Films Başkanı Robbie Brenner yaptığı açıklamada, "American Girl, milyonlarca sadık hayrana sahip, tarih ve hikaye anlatımı açısından zengin, sevilen bir seri. Marka, oyuncak bebekler, kitaplar, canlı deneyimler ve televizyon filmleri aracılığıyla onlarca yıldır kalpleri fethediyor. Mattel Films'in ivmesini sürdürmekten ve American Girl'ü beyaz perdede hayata geçirmek için Paramount Pictures, Temple Hill Entertainment ve Lindsey Anderson Beer ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı. 

Filmin senaryosunu "Pet Sematary: Bloodlines"ın yazarı ve yönetmeni Lindsey Anderson Beer kaleme alacak. 

2008'DE SİNEMALARDA GÖSTERİME GİRDİ

American Girl bebekleri, daha önce Julia Roberts'ın baş yapımcılığını üstlendiği çok sayıda doğrudan DVD filmi ve televizyon filmiyle ekrana uyarlandı. Abigail Breslin liderliğindeki "Kit Kittredge: An American Girl" filmi ise 2008'de sinemalarda gösterime giren tek uyarlama oldu.

Kit Kittredge: An American Girl