Matrix Resurrections, ABD'de korsan olarak en çok indirilen film oldu

Geçtiğimiz hafta sinemalarda ve HBO Max'te aynı anda gösterime giren "Matrix Resurrections", korsan olarak en çok indirilen film oldu.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Matrix üçlemesinin 18 yıl sonra gelen devam filmi "Matrix Resurrections", geçtiğimiz Çarşamba günü ABD'de hem sinemalarda hem de dijital platform HBO Max'te gösterime girdi. Film, gişede beklenilen başarıyı elde edemese de ABD'de korsan olarak en çok indirilen film oldu.

Beyazperde'nin Deadline'dan aktardığına göre, "Matrix Resurrections", 20 Aralık-26 Aralık tarihleri arasında, en çok kullanılan 10 torrent sitesinde yüzde 32.6'lık bir oranla diğer filmleri geride bıraktı. "Matrix Resurrections"ın geride bıraktığı filmler arasında, yakın zamanda vizyona giren "Resident Evil: Welcome to Racoon City" ve "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" yer alıyor. 

ABD gişesinde "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok"u ilk sıradan indiremeyen film, müzikal animasyon filmi "Sing 2"nin de gerisinde kalarak üçüncü sırada yer aldı. Vizyona girdiği çarşamba gününden pazar gününe kadar ABD'de 22.5 milyon dolar gişe hasılatı elde eden film, aynı beş günlük süre içerisinde HBO Max'te ise 2.8 milyon kullanıcı tarafından izlendi.