Marvel Studios başkanı açıkladı: Yeni Avengers filmi gelmeyecek

Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, "Avengers: Endgame"den 'son Avengers filmi' şeklinde bahsetti.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, Disney Plus’ta yayımlanan "Assembled: The Making of Eternals" belgeselinde konuştu. Feige konuşmasında, "Avengers: Endgame"i ‘son Avengers filmi’ olarak niteledi.

WebTekno'nun GamesRadar'dan aktardığına göre, daha önce yaptığı bir açıklamada "Avengers"ın beşinci filminin gelebileceğini belirten Feige konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Marvel Studios ve Marvel Sinematik Evreni 10. yıl dönümünü geçti ve son Avengers filminin çıkmasıyla 22 filmlik Infinity Saga’yı sonlandırdı.” 

2008 yılında ilk "Iron Man" filmi ile başlayan Marvel Sinematik Evreni, toplam 27 filmin ardından ilerlemeye devam ediyor. Evrendeki tüm karakterlerin bir arada yer aldığı "Avengers" (Yenilmezler) serisi, 2019 yılında vizyona giren "Avengers: Endgame" ile birlikte sona erdi. Feige, Ağustos 2021’deki açıklamasında yeni bir saganın başlatılması için "Endgame"in üstünden belli bir zaman geçmesini tercih edeceklerini, hatta bu saganın halihazırda geliştiriliyor olduğunu açıkladı. Sonrasındaysa "Infinity" sagasının ilk evresinde olduğu sagayı geliştirmek ve herkesi bir araya getirmek için zamana ihtiyaç olacağını belirtti.