Margot Robbie başrolde: Yeni 'Ocean’s Eleven' filmi geliyor

Margot Robbie, yeni bir "Ocean’s Eleven" filminde başrolünde yer alacak. Film prodüksiyonun 2023 baharında başlaması bekleniyor. 

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Warner Bros. yeni bir "Ocean’s Eleven" filmi geliştiriyor. "Ocean’s 8"in devamı olmadığı belirtilen filmin başrolünde, şu sıralar adı "Barbie" filmiyle anılan Margot Robbie yer alacak.

Kayıp Rıhtım'ın The Hollywood Reporter'dan aktardığına göre, senaryosu Carrie Solomon tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Jay Roach üstlenecek. Konusu henüz açıklanmayan filmin, 1960’larda Avrupa’da geçen bir dönem hikâyesi olduğu belirtildi. Film prodüksiyonun 2023 baharında başlaması bekleniyor. 

OCEAN'S ELEVEN, GİŞE REKORU KIRMIŞTI

İlk olarak 1960’da izleyicilerle buluşan ve başrollerinde Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford ve Joey Bishop gibi The Rat Pack üyelerinin yer aldığı film, daha sonrasında 2001 yılında Steven Soderberg yönetmenliğinde tekrar çekildi. Başrollerinde George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Andy Garcia gibi birçok ismin rol aldığı "Ocean’s Eleven", dünya çapında 450 milyon dolar hasılat yaparak gişe rekoru kırdı. Warner Bros., 2004’te "Ocean’s Twelve" ve 2007’de" Ocean’s Thirteen" olmak üzere iki devam filmi çekti.

Warner Bros., George Clooney’nin oynadığı Danny Ocean adlı karakterin kız kardeşi olarak Sandra Bullock’un yer aldığı, ayrıca Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Awkafina, Rihanna, Sarah Paulson ve Mindy Kailing’in de oynadığı 2018 çıkışlı Ocean’s 8 adlı bir spin-off filmiyle seriyi tekrar canlandırmıştı.