Malezya açıklarında kaybolan 2 dalgıç daha kurtarıldı

Malezya açıklarında kaybolan dört kişilik bir dalgıç grubundan iki kişi daha kurtarıldı. Kurtarılan baba, 14 yaşındaki olunun öldüğünü söyledi.

Polis, iki buçuk gün denizde sürüklendikten sonra bulunan İngiliz Adrian Chesters ve Fransız Alexia Molina'nın fotoğraflarını gösteriyor.
Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Malezya’nın güneydoğusundaki Mersing kasabası yakınlarında küçük bir ada olan Tokong Sanggol sahilinde, bir eğitim dalışında kaybolan 46 yaşındaki İngiliz Adrian Peter Chesters ile 18 yaşındaki Fransız Alexia Molina, iki buçuk gün sonra kurtarıldı. Kaybolan dört kişilik grupta yer alan Adrian Peter Chesters, 14 yaşındaki oğlu Nathan Renze Chesters'ın çok zayıf düştüğünü ve akıntıda sürüklenirken öldüğünü söyledi. Yetkililer, 14 yaşındaki Chesters'ın cesedine ulaşmak için arama çalışmalarını sürdürüyor. 

BBC'nin haberine göre, Molina ve Chesters, kayboldukları yerin 80 kilometre güneyinde gece saatlerinde yerel balıkçılar tarafından fark edildi. Polis, ikisinin de deniz yetkilileri tarafından hastaneye götürüldüğünü ve durumlarının stabil olduğunu bildirdi. 35 yaşındaki Norveçli dalış eğitmenleri Kristine Grodem ise geçtiğimiz günlerde kurtarılmıştı.

Grodem, grubun dalıştan sonra yüzeye çıktıklarında teknelerini göremediklerini ve akıntının onları ayırdığını söyledi. Polis, grubu dalış bölgesine götüren tekne operatörünün uyuşturucu testinin pozitif çıkmasının ardından gözaltına alındığını duyurdu. (DIŞ HABERLER)