Makam aracı önünde oturma eylemi: 'Maşallah' ama iş yok

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde çıkartılan halk otobüsü şoförü Musa Elmas, makam aracı önünde oturma eylemi yaptı. Elmas, "Başkan çocuğumun resmine bakıp 'maşallah' dedi ama işe almadı" dedi.

Google Haberlere Abone ol

SAMSUN - Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde işten çıkartılan halk otobüsü şoförü Musa Elmas, Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makam aracının önüne oturarak protesto etti. Belediyede halk otobüsü şoförlüğü yaparken kısmi felç geçiren Musa Elmas yaşadığı rahatsızlık sonrasında işten çıkartıldığını anlattı.

ÇOCUĞUNUN FOTOĞRAFIYLA BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE

Bir çocuk babası Musa Elmas, halk otobüsü şoförü olarak 9 ay çalıştığını ve geçirdiği kısmi felç sonrası, işten çıkartıldığını belirterek, çocuğunun çerçeveli fotoğrafı ile birlikte belediye hizmet binası önüne gitti. Elmas, görev yeri değiştirilerek çalışmasının mümkün olduğunu ancak belediye yönetiminin bunun yerine işten çıkarmayı tercih ettiğini söyledi.

BELEDİYE BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Elinde çocuğunun fotoğrafı ile belediye binası girişine giden Elmas, burada görevliler tarafından durduruldu. Elmas, görevlilere Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile görüşmek istediğini söyledi. Belediye binası giriş kapısında bir süre görevlilere derdini anlatan Musa Elmas daha sonra Demir'in makam aracının önüne yönelerek yere oturdu. Görevliler tarafından kalkması için ikna edilmeye çalışılan Elmas daha sonra belediye başkanın yanına çıkartıldı. Musa Elmas belediye başkanı ile görüşerek talebini iletti.

İŞE ALINMASI REDDEDİLDİ

Görüşme sonrası açıklama yapan Musa Elmas, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir'e işsiz kaldığı için çocuğunun ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığını söylediğini Demir'in ise yanında getirdiği çocuğuna ait çerçeveli fotoğrafa bakarak 'Maşallah' dediğini söyledi. Ancak Musa Elmas, başkanın kendisini işe almayı ret ettiğini belirtti.(DUVAR)

Etiketler Samsun Mustafa Demir