Mahmut Çınar’dan yeni şarkı: 'Dünya Gözüyle'

Müzisyen Mahmut Çınar'ın yeni şarkısı 'Dünya Gözüyle' tüm dijital müzik platformlarında yayınlandı. Şarkının sözü ve müziği Çınar'a ait.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - Müzikseverlerin 2019’da Garaj Müzik etiketiyle yayınladığı ‘Bul Beni’ albümüyle ve Türkiye’nin köklü grubu Ezginin Günlüğü’nün solisti olarak tanıdığı Mahmut Çınar’ın yeni teklisi ‘Dünya Gözüyle’ yayınlandı.

Kendisini “hikayesini şarkılarla anlatan” bir şarkı yazarı olarak tanımlayan Mahmut Çınar, şarkılarında kimi zaman ağır ve duygusal bir havayı yansıtırken, dinleyicilerin büyük ilgi gösterdiği ‘Geldin’ gibi kimi eserlerinde ise neşeli ve umut dolu mesajlar veriyor. Sanatçı, ‘Dünya Gözüyle’ için, “Geldin gibi şarkılarımın atmosferinde dolaşan, yazın ve baharın o şen havasına uygun bir kavuşma neşesini şarkıma dökmek istedim” diyor.

'Dünya Gözüyle'nin düzenlemesini Efe Demiryoğuran üstlenirken, video klibi, sanatçının sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıya yanıt vererek kendi videolarını çeken dinleyicilerinin ve arkadaşlarının görüntüleriyle oluşturuldu.

Tekli olarak yayınlanan şarkı, sanatçının üç şarkıdan oluşan EP albümünün ikinci şarkısı olma özelliğini taşıyor. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)